inselatorie sarlatani online

ATENŢIE LA ŞARLATANI ONLINE! NU VĂ LĂSAŢI PĂCĂLIŢI!

inselatorie sarlatani online

PĂCĂLEALA #1: POZIŢIONARE ÎN PRIMELE 3 REZULTATE GOOGLE!

Am fost ieri sunat de o firmă de aşa zişi specialişti care nici nu ştiau unde sau pe cine au sunat, că altfel evită să sune la firme care se ocupă cu adevărat cu astfel de lucruri deoarece îi demască în 2-3 secunde (numere de telefon şarlatani 0752 666 044 şi 0771 260 289). Ei se recomandă a se ocupa cu promovarea online şi propun naivilor poziţionarea în primele 3 rezultate ale căutărilor Google. Este o minciună ambalată frumos, în cuvinte pe care le utilizează specialiştii din domeniu gen „Google”, „optimizare”, „poziţionare” dar care nu are nicio legătură cu realitatea, cu ceea ce ei fac cu adevărat: adaugă o simplă locaţie pe Google Maps. Este o operaţiune gratuită, oricine o poate face. Noi facem asta GRATUIT pentru toţi clienţii! Ei solicită între 900 lei şi 1500 lei, în funcţie de firmă, pe când costul real pentru o asemenea operaţiune ar fi de 100 lei maxim la un client nou. Repet, pentru clienţii existenţi este gratuită.

În adăugarea pe Google Maps în titlu pun cuvintele cheie, ceea ce contravine cu Ghidul Google de adăugare locaţii. Pentru scurt timp, în funcţie de domeniu şi de cât de popular (mai exact cu cât mai puţine căutări) este mai uşor de afişat locaţia. Este un sistem care NU PREZINTĂ NICIO GARANŢIE! Nicidecum asta nu înseamnă optimizare SEO sau poziţionare în Google, nu are nicio treabă cu promovarea eficientă online.

VIP SOLUTIONS este o firmă care propune astfel de păcăleli online, posibil să mai fie şi altele.

PĂCĂLEALA #2: IMPLEMENTARE GDPR LA SUPRAPREŢ!

O altă firmă care profită de online pentru a vinde servicii la suprapreţ este GLOBAL MARKETING: aceştia solicită începând de la 930 lei pentru realizarea pe un site a setărilor referitoare la datele personale, legislaţia GDPR. Costul este unul mult umflat, pentru comparaţie noi realizăm setări similare cu 357 lei (de 3 ori mai puţin).

ÎNTREBAŢI SPECIALIŞTII ADEVĂRAŢI ÎNAINTE DE A LUA ORICE DECIZIE DE A PLĂTI VREUN BAN ONLINE! ÎNTREBAŢI-NE!