ARMURA® furnizorul tău de șipci metalice pentru un gard elegant și modern

Vrei un gard care să ofere siguranță celor dragi, dar și să arate bine? Poți realiza acest tip de gard fără probleme. Alegerea principală o reprezintă gardurile cu șipci metalice, deoarece oferă atât un aspect elegant, cât și o protecție intensă.Multe persoane ar alege un gard ornamental metalic pentru a-și face domiciliul să arate grandios. Acest tip de gard se bucură de o mare popularitate în ultima vreme.


Șipcile metalice sunt la mare căutare deoarece au o întreținere foarte redusă, cu excepția unei spălări rapide cu furtunul. Acest lucru se poate face când observi că gardul este murdar. Nu trebuie să faci prea multe pentru a menține un gard care este făcut din metal. Aceste garduri nu au multe probleme de rezolvat. Nici măcar rugina nu mai este o problemă atunci când tehnica de galvanizare este folosită pentru a le proteja, aceasta făcând ca metalul să dureze mai mult.

Acum poți avea garduri decorative realizate din șipci metalice care vor adăuga o notă plăcută exterioară casei tale, cu ajutorul materialelor furnizate de către ARMURA, un producător de șipci metalice pentru gard Omega.

Aceste tipuri de șipci sunt o soluție elegantă și modernă pentru case. Sunt fabricate din oțel zincat și prevopsit și dispun de o varietate de grosimi și culori. Avantajul lor este că se aseamănă cu șipcile tradiționale din lemn, dar au o durată de viață mult mai îndelungată. Șipcile Omega nu se vor deforma în timp datorită nervurilor longitudinale.

Materialele cu care lucrează cei de la Armura, sunt realizate din materii prime de proveniență controlată de la producători de talie mondială, produsele sunt certificate CE, iar satisfacția clienților lor îi recomandă în continuare.

Consultanții lor îți vor oferi sfaturi utile pentru a face cele mai inspirate alegeri și pentru a le pune în practică.

Nu trebuie să îți faci griji în privința transportului materialelor, deoarece compania livrează marfa până la adresa dată în funcție de valoarea facturată și de distanța până la destinație. Clienții care își ridică singuri marfa beneficiază de reduceri.

Garanția produselor variază între 24 de luni până la 10 ani, în funcție de specificul lor.

Pe lângă aceste șipci metalice pentru gard, Armura mai produce și următoarele produse: plasă sudată pentru beton, plasă pentru gard împletită, panou pentru gard bordurat zincat, stâlpi de gard, profile metalice pentru rigips, profile C și Z pentru hale metalice și țeavă rectangulară.

You may also like...