Apartamente noi în ansamblul rezidențial Fusion Towers din Iași

Populația din Iași crește rapid iar orașul este acum un loc de interes deosebit și cu potențial enorm de afaceri, precum și o destinație de investiții preferată. Cu toate acestea, în ceea ce privește proprietățile imobiliare, este încă nevoie de investiții în proprietăți pentru a satisface noile nevoi ale rezidenților și de a oferi ceva semnificativ diferit de orice altceva în prezent disponibil pe piața imobiliară de apartamente Iași.

Situat în Iași, pe Șoseaua Nicolina, noul ansamblu rezidențial de apartamente noi Fusion Towers este un loc în care modernul întâlnește confortul. Dacă dorești să trăiești alături de familia ta o viață fără nici o tensiune, într-un cămin modern, atunci nu există un loc mai bun pentru a trăi decât în acest nou ansamblu.

Fusion Towers oferă o gamă largă de apartamente, mai mici sau mai mari, 46 la număr, structurate pe 10 etaje, cu 1, 2 sau cu 3 camere.

Dacă vorbim despre locație, nu ai putea cere un complex rezidențial mai bun. Ansamblul se află într-o zonă cu acces facil la mijloacele de transport în comun, astfel fiind foarte ușor de ajuns acasă din toate direcțiile. Complexul este în apropierea școlilor, a supermarket-urilor și a instituțiilor publice. La doar 5 minute depărtare se află una dintre cele mai importante galerii comerciale din regiunea Moldovei. În plus, te poți bucura de clipe de liniște și de aer curat tot în apropiere, în zonă existând un frumos loc de recreere.

Avantaje:

  • Confort sporit
  • Design modern
  • Apartamente spațioase
  • Spațiu de joacă pentru copii
  • Parcare privată subteran + în exteriorul clădirii

Dacă dorești să cumperi un apartament rezidențial în Fusion Towers, ai posibilitatea de a alege un plan flexibil de plată dacă nu deții suma necesară integrală. Astfel, poți achita apartamentul în RATE DIRECT LA CONSTRUCTOR sau poți opta pentru un credit bancar. Prețul unui mp de construcție este de 1170 euro/mp. Termenul de predare a apartamentelor este în toamna anului 2018.

Apartamentele dispun de finisaje moderne, de idei de design inovative. Întreaga construcție respectă standardele în vigoare, atestate prin certificatele de calitate pentru fiecare material utilizat.

Locația excelentă, facilitățile și aspectul remarcabil al complexului sunt caracteristici unice care pot sta la baza deciziei de a achiziționa o locuință aici. Mai multe detalii importante referitoare la întregul ansamblu de locuințe găsești pe pagina web a dezvoltatorului, www.fusion-tower.ro

You may also like...