Ambalajele din carton – un element omniprezent

Ambalajele din carton - un element omniprezent

Cartonul a devenit un element esential pentru mii de afaceri, fie ca sunt  din industria HORECA, E-commerce sau curierat. În 2020, Statele Unite au atins un nivel record în utilizarea anuală a unuia dintre cele mai răspândite materiale fabricate de pe pământ, cartonul. Cu aproximativ 80% din toate produsele vândute în Statele Unite fiind impachetate în carton, peste 120 de miliarde de ambalaje din carton au fost folosite doar in 2020. În același an, peste 13.000 de bucăți separate de ambalaje din carton au fost aruncate de gospodăriile americane, combinate cu toate produsele din hârtie, ceea ce reprezintă aproape 42% din toate deșeurile solide generate anual de Statele Unite.

Cu toate acestea, în ciuda cantitatii enorme a deșeurilor de hârtie, marea majoritate a acestora este compusă dintr-unul dintre cele mai durabile și sustenabile (reciclare 100%) materiale de ambalare ale timpurilor moderne – cartonul.

Asadar, este evident ca ambalajele de carton sunt indispensabile si vor fi solutia ideala utilizata atat de giganti precum Amazon, dar si de pizzeria sau patiseria de cartier.

Cartonul – cel mai versatil material ?

Mapa Rom Invest vine in întâmpinarea clientilor cu o gama larga de ambalaje de carton, pentru diferite ocazii. Fie ca este vorba de prăjituri, pizza sau cutii pentru sticle vin, Mapa Rom Invest produce ambalaje de carton de diferite dimensiuni, pentru a satisface fiecare cerință.

Cand vine vorba de prajituri sau torturi, cutiile de carton  produse de Mapa Rom Invest sunt ideale. Cartonul din care este produsa cutia pentru prajituri este solid si cu un grad de impermeabilitate si de absorbtie mare, calitati care nu permit eventuala scurgere a grasimilor sau a glazurii. Astfel, cutiile de carton Mapa Rom Invest te ajuta ca evenimentele clienților tai sa fie întotdeauna reușite.

Pentru pizza, cutiile de carton Mapa Rom Invest au si proprietăți termoizolante. Astfel, poti fi sigur ca pizza va ajunge la usa clientilor tai de fiecare data proaspata si calda.

Sticlele de vin sunt printre cele mai fragile produse. Insa cutiile de carton sunt solutia optima pentru depozitarea si transportul lor. Cutiile Mapa Rom Invest pentru vinuri sunt prevăzute cu manere, astfel încât avantajul este evident: manevrarea sticlelor si transportul lor se face in deplina siguranță.

Ambalajele din carton – un plus pentru afacerea ta

Daca vei opta pentru cutiile de carton Mapa Rom Invest, atunci vei beneficia si de numeroase avantaje:

  • Cutiile de carton nu au gust sau miros astfel incat produsele alimentare ajung la destinatie cu gustul si aroma intacte.
  • Cutiile de carton sunt cele mai ieftine in comparatie cu cele din metal, sticla. In plus, sunt si usoare, deci atunci cand vine vorba de taxele firmelor de curierat, poti economisi o gramada de bani.
  • Sunt flexibile, adica se pot plia usor si astfel poti economisi spatiu.
  • Sunt 100% reciclabile, deci sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

Nu in ultimul rand, deoarece cutiile Mapa Rom Invest sunt albe sau maro, ele pot deveni usor un instrument de marketing. Astfel poti aduce un plus afacerii tale daca alegi sa iti personalizezi dupa bunul plac ambalajele (adaugand un design atragator sau logo-ul afacerii tale).

You may also like...