Alege tabla tip tigla metalica Suceava pentru acoperis

Acoperisurile din tigla metalica Suceava sunt cunoscute pentru asigurarea unui nivel ridicat de protectie a locuintelor si a cladirilor in timpul conditiilor meteo extreme. Conform statisticilor publicate, mai mult de sapte milioane de proprietari de case isi inlocuiesc acoperisul in fiecare an din cauza daunelor, precum si pentru faptul ca acestia cauta alternative mai bune de economisire a energiei.

Tabla tip tigla este un material destul de durabil si versatil. Aceasta poate fi utilizata pentru o varietate de case, cladiri rezidentiale, comerciale, agricole, industriale si multe altele. Sunt disponibile, de asemenea, o varietate de stiluri si profile care se potrivesc aproape tuturor cerintelor. Diferite forme si culori ale acoperisurilor pot fi folosite pentru a crea un anumit design. Acoperisul are un impact mare asupra atractivitatii cladirii si ii poate spori considerabil valoarea.

Tigla metalica este de lunga durata, poate sa tina de la 30 pana la 50 de ani cu o intretinere minima, este rezistenta la contractii sau crapaturi, poate rezista la conditii meteorologice extreme si, in mod normal are garantie pe termen lung. In plus, acoperisurile cu aceasta tigla sunt atractive si versatile. Tigla metalica este disponibila in diverse culori, forme, dimensiuni, in functie de preferintele tale stilistice si poate fi proiectata sa se potriveasca oricaror tipuri de design arhitectural. Ea este foarte efienta din punct de vedere energetic si rentabila pentru proprietari. Avand tigla metalica pe acoperis, se poate economisi pana la 40% din costurile la utilitati. Un alt avantaj al acoperisurilor metalice este faptul ca acestea sunt ecologice. Multe dintre cele mai recente modele utilizeaza tehnologia pigmentului reflexiv, care imbunatateste eficienta energetica globala.

SC Acoperisuri Metalice SRL, din Ipotesti, judetul Suceava, pune la dispozitia clientilor sai tabla tip tigla de calitate superioara, rezistenta si durabila, intr-o varietate mare de stiluri, tipuri si culori pentru a-si proteja casa indiferent de conditiile la care este expusa.

Principalele produse oferite sunt: tabla tip tigla, tabla cutata, sisteme fluviale, panouri sandwich, garduri, sipci, accesorii. Ca si servicii putem enumera montajul autorizat, transportul, masuratorile dar si consultanta asigurata.

Tabla tip tigla regasita la Acoperisuri Metalice SRL sau Acoperisuri Mihu, este de trei feluri si anume: Tabla tip tigla Germania Simetric, Tabla tip tigla Kingas Eco Plus, si Tabla tip tigla Diament Eco Plus. Tabla cutata este de cinci feluri, tabla cutata T 8, tabla cutata T 14, tabla cutata T 18, tabla cutata T 35, tabla cutata T50.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de catre aceasta companie gasesti  pe site-ul lor web, www.acoperisuri-mihu.ro

You may also like...