Agro Furaje IND Suceava

Agro Furaje – distribuitor de furaje și produse Pet Shop

Agro Furaje IND Suceava

Animalele sunt creaturi care nu pot spune ce fel de mâncare își doresc sau sunt care alimente sunt sănătoase pentru ele, de aceea este extrem de important să avem grijă de ele, iar hrana aleasă să fie cât mai nutritivă. Alimentele sunt foarte importante pentru animale iar o alimentație deficitară poate crea anumite probleme de sănătate, ceea ce nu este deloc bun.

Un rol foarte important în hrana animalelor îl ocupă furajele. Acestea sunt produse de origine vegetală, minerală și de sinteză care, folosite în alimentația animalelor determină asigurarea funcțiilor vitale ale acestora și punerea în valoare a potențialului lor biologic și productiv.

Pe raza județului Suceava și Botoșani poți obține furaje pentru animale de la compania Agro Furaje IND care se ocupă cu comercializarea lor. Furajele sunt de calitate superioară, foarte nutritive, marca Evialis, asigurând nevoile de bază ale animalelor din ferma ta.

Agro Furaje distribuie furaje pentru bovine, furaje pentru pui, furaje pentru porcine, furaje pentru ovine, furaje pentru curci și furaje pentru alte specii. În funcție de specificul lor, acestea sunt disponibile la ambalaje de 5, 10 și 20 kg.

Pe lângă furaje,  compania comercializează o gamă variată de produse Pet Shop marca Agora, Azoria, Mikan și Golden pentru câini și pisici. Astfel clienții pot cumpăra: hrană pentru câini Agora Maxi Adult, Agora Maxi Starter, Agora Medium Puppy Starter, Agora Mini Adult Derma, Mikan Junior, hrană pisici Agora Sterilized Cat, Mikan hrană completă, Reno cu aromă de pui, etc. Toate aceste produse, în funcție de felul lor, sunt disponibile la ambalaje de 10, 12, 15 și 20 kg.

Clienții interesați pot profita de ofertele puse la dispoziția lor.

Astfel, dacă vor achiziționa 5 saci de mâncare premium pentru câini și pisici Agora, vor primi o reducere de 7%.  La 30 sau 60 de saci cumpărați de mâncare pentru câini Azoria cu aromă de pui la ambalaj de 10 kg, vor primi reduceri semnificative.

Nu doar aceste produse beneficiază de promoții ci și altele precum:

  • Mâncarea pentru câini Azoria la ambalaj de 3 kg beneficiază de oferte dacă se achiziționează 9 baxuri sau 18 baxuri a câte 12 bucăți cumpărate.
  • Mâncarea pentru câini Golden Dog Junior la ambalaj de 10 kg este în ofertă la achizița a 5 saci sau a 10 saci.
  • Mâncarea pentru pisici Reno la ambalaj de 10 kg beneficiază de promoție. Dacă se achiziționează 5 saci, clienții vor primi 5 conserve gratis.
  • Conservele pentru câini și pisici de 415 grame au valabile diverse oferte la achizița a 5, 15, 78 de baxuri a câte 12 bucăți.
  • Conservele pentru câini și pisici de 1240 grame beneficiază de promoții la achizița a 5 sau 15 baxuri a câte 12 bucăți.