SANNET – din 2002, responsabili pentru succes online

SANNET este o companie focusată exclusiv pe promovarea eficientă a afacerilor în mediul online.

În acest sens, oferim servicii complete pentru companii:

  • înregistrare domenii .ro, .com, .eu;
  • găzduire web hosting cu administrare site;
  • servicii de creare site-uri web şi magazine online;
  • optimizarea site-urilor conform cu ultimele cerinţe Google (SEO);
  • promovarea site-urilor pentru afişarea în cadrul primei pagini Google.

Încă din 2002, încă de la primul site realizat, noi ne-am pus problema afişării acestuia în prima pagină Google. Pe atunci, firmele care înţelegeau importanţa acestui aspect erau destul de puţine. Studiul intens al procesului de optimizare site ne-a răsplătit cu rezultate consistente de poziţionare.

din 2002, responsabili pentru succes online

În timp, regulile Google au variat, motorul de căutare cel mai folosit la nivel global duce o luptă continuă pentru îmbunătăţirea propriilor sale rezultate financiare, aspectul constând în relevanţa site-urilor pentru cuvântul cheie a devenit unul din ce în ce mai puţin important. Ultimele modificări de algoritm susţin cele afirmate: site-uri care au fost perioade consistente de timp pe primele poziţii, oferind exact ceea ce vizitatorii căutau, au fost penalizate, duse în spate, considerate irelevante. Au fost promovate bloguri, forumuri, pagini Facebook, imagini, rezultate de cele mai multe ori irelevante pentru persoana care efectuează căutarea, aflată în căutarea unui produs sau a unui serviciu anume.

Ne-am adaptat dintotdeauna şi ne vom adapta mereu, pentru a furniza clienţilor noştri servicii eficiente de promovare online.

Rolul acestui blog este de a promova produsele şi serviciile pe care clienţii noştri le oferă şi pe care noi le considerăm ca relevante pentru cuvintele cheie utilizate.

Reţeaua de promovare SANNET mai conţine un director web gratuit, blog-urile promovez.wordpress.com şi LaPrimavera.ro.

SANNET