2017, un an extraordinar la SANNET

Am încheiat un an extraordinar la SANNET, din toate punctele de vedere.

În primul rând, cea mai mare realizare a anului a fost cooptarea în echipa SANNET a doi noi colegi, Adi (graphic designer) şi Bogdan (area sales manager). Astfel am reuşit să mărim volumul de muncă şi să finalizăm mai rapid proiectele în lucru, am crescut gradul de complexitate grafică a lucrărilor executate şi implicit nivelul de calitate furnizată beneficiarilor şi reuşim să fim mai aproape de clienţii noştri din judeţele Suceava, Botoşani, Bacău, Iaşi şi Neamţ.

În 2017 am finalizat aproximativ 200 de noi website-uri de prezentare şi magazine online, am promovat aproximativ 100 de site-uri în prima pagină Google pe 300 de cuvinte cheie importante, am migrat pe HTTPS în jur de 200 de domenii, am înregistrat peste 100 de noi domenii (.RO, .COM, .EU), am optimizat SEO on-site peste 50 de site-uri, am adăugat în portofoliul de clienţi un total de peste 150 de noi clienţi şi ne-am despărţit de 3 sau 4 (toate cifrele sunt orientative, estimative, fiindcă nu am contorizat exact).

Timp de 3 zile, în octombrie, am participat în premieră  ca expozanţi la TeCOMM 2017 în Cluj Napoca, conferinţa de e-commerce, unde ne-am prezentat oferta de servicii eficiente de promovare online către deţinătorii de magazine online din România.

În noiembrie am făcut upgrade-ul server-elor de hosting la SSD şi la o structură de procesoare cu 24 nuclee CPU, pentru o mai bună viteză de rulare a website-urilor găzduite. Am acordat un +1 GB spaţiu de stocare gratuit tuturor conturilor administrate. Toate conturile beneficiază de certificate SSL autosemnate şi autoregenerabile.

servere SSD hosting

În decembrie am depăşit pentru prima dată cifra de afaceri de 220.000 lei (în creştere cu 45% faţă de 2016) şi am trecut pe plătitori de TVA după 12 ani de activitate fiscală ca neplătitori de TVA, pe două firme distincte.

În familia SANNET, 2017 ne-a adus două evenimente importante, nunta colegei noastre Alina şi nunta colegului nostru Andrei. Spre sfârşitul anului a apărut anunţul unui botez la început de 2018.


Pentru toate astea şi pentru multe altele nescrise şi nespuse, mulţumim tuturor celor care ne-au oferit încrederea lor pentru a le administra prezenţa online. Continuăm să vă stăm alături cu aceeaşi modestie care ne caracterizează, cu acelaşi profesionalism şi aceeaşi seriozitate.