Craciun in Bucovina

craciun-in-bucovina

Aproape doua saptamani ne mai despart de cea mai frumoasa sarbatoare a anului, Craciunul. Pentru cei care inca nu s-au hotarat unde anume vor sa-l petreaca, va venim in ajutor cu 2 sugestii de cazare, intr-o zona cu peisaje de vis, tinutul manastirilor si anume Bucovina.

Daca popositi in zona Sucevei, va invitam la Villa Alice, pensiune de 4 stele situata in zona centrala a orasului. Oferta pentru Craciun consta in pachete pentru 3 nopti, cu preturi situate intre 225 lei si 450 lei de persoana. Camerele disponibile pot fi de 3, 4 sau 5 stele, cele din urma fiind cele mai frumoase si mai superechipate camere din tara la un pret extrem de mic.

Detalii suplimentare despre Oferta de Craciun la Villa Alice din Suceava, precum si informatii de contact pentru rezervari se gasesc aici: http://www.villaalice.ro/craciun2016.php

Daca totusi doriti sa petreceti Craciunul in stil traditional bucovinean, va prezentam o alta oferta, la Vila Iulia *** din Vatra Dornei, o zona cu un pitoresc si un farmec aparte. Bucatele traditionale si placintele poale-n brau asteapta sa fie degustate in zilele de sarbatoare. Puteti alege pachetele de cazare de 4 sau de 5 nopti de cazare, cu preturi intre 750 si 985 lei de persoana, in functie de tipul de camera ales si de durata sejurului. Acest pret include 3 sau 4 pensiuni complete si cina festiva de Craciun cu meniuri deosebite pregatite in incinta pensiunii. In cadrul vacantei petrecute aici, puteti sa va plimbati cu sania pe Dealul Runc, sa faceti o plimbare cu telescaunul, sa practicati sporturile de iarna preferate, sa impodobiti bradul de Craciun, sa-l asteptati pe Mos Craciun, sa ascultati colinde specifice zonei, sa vizitati manastirile din zona, impodobite cu fresce superbe sau sa participati la focul de tabara organizat de catre gazde. Oferta completa, preturile practicate pentru fiecare tip de camera in parte se gasesc pe pagina web http://www.vilaiulia.com/oferta-craciun-in-bucovina-2016.php

Traditiile si obiceiurile populare, peisajul care te va lasa fara suflare, fac Bucovina un tinut unic, magic, in care cu siguranta vei dori sa te mai intorci si cu alte ocazii, cu foarte mare placere si cu inima larg deschisa.  Opteaza pentru o oferta de sarbatori, la noi in Bucovina, pentru un Craciun de basm !

You may also like...